1. PrematüReyap Etkinliğimiz

17 Kasım Dünya Prematüre günü kapsamında bebekler ve aileleri için hastanemizin konferans salonunda 1.PrematüReyap etkinliğimizi gerçekleştirdik. Hasta Bakım Hizmetleri Müdürümüz Birsen ERDOĞAN'IN konuşması ile başlayan program, Yenidoğan Yoğun Bakım Sorumlu Hekimi Uzm. Dr. Fırat SARI’nın prematüre doğum hakkında bilgilendirmesi ve slayt sunumunun ardından, program Başhekimimiz Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Hıdır YÜKSEL, Esenyurt Devlet Hastanesi Başhekimi Anesteziyoloji ve Reanimasyon uzmanı Dr. Tuncay KARAHAN, ERDODER Yönetim Kurulu Başkanı Canan GÖZTEPE, EL BEBEK GÜL BEBEK Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Funda KARAMUK ve prematüre doğan bebeklerin ailelerinin duygusal paylaşımları ile devam etti. Prematüre doğan bebekler ve aileleri ile pasta keserek etkinliğimizi sonlandırdık.