REYAP HASTANESİ İSTANBUL’ DA İLK BY PASS AMELİYATI

Reyap Hastanesi İstanbul’ da İlk By Pass Ameliyatı

REYAP HASTANESİ İSTANBUL’ DA İLK BY PASS AMELİYATI

Ekim 2016 tarihinde açılmış olan Reyap Hastanesi İstanbul’ da ilk açık kalp ameliyatı başarıyla gerçekleştirildi.

Kardiyoloji polikliniğimize göğüs ağrısı, çabuk yorulma şikayetleriyle gelen Sayın Ahmet Doğanay’ a koroner anjiyografi yapıldığında koroner kalp hastalığı tanısı konuldu. Ardından Kalp ve Damar Cerrahisi bölümü ekibimiz ile görüşülerek Koroner By Pass ameliyatına karar verildi.

Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Ercan EREN, Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Ahmet KIRBAŞ ve deneyimli ameliyathane ekibimiz başarılı bir şekilde 5 damara By Pass ameliyatı yaparak 67 yaşındaki hastamızı sağlığına kavuşturmuştur. Hekimlerimizi ve hemşirelerimizi tebrik eder, hastamıza acil şifalar dileriz.