GEBE OKULUNDA SERTİFİKA TÖRENİ!

Gebe Okulunda Sertifika Töreni!

GEBE OKULUNDA SERTİFİKA TÖRENİ!

Çorlu Özel Reyap Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümü tarafından yürütülen “Sağlıklı Başlangıçlar İçin” adlı projemiz kapsamında gebe okulu eğitim programımız mezunlarını verdi.

IV.Gebe Okulu eğitim progragramının son hafta eğitimleri Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanımız Uzm. Dr. Levent DUMAN “Doğuma Hazırlık ve Normal Doğum” ve Fizyoterapist Dinçer CÜRE “Doğumu Kolaylaştırıcı Teknik ve Pozisyonlar”,”Gevşeme ve Nefes Egzersizleri”konulu sunumları gebelerimizin soruları eşliğinde gerçekleştirildi.

Programın kapanış konuşmasını yapan Hastane Mesul Müdür yardımcısı Dr.İbrahim OKTAY gebelere eğitim programına düzenli katılımlarından dolayı teşekkürlerini iletti. OKTAY “Kalabalık bir grup olarak sizleri umarım memnun etmişizdir, bundan sonraki hamilelik döneminizi sağlık ve huzur içinde geçirmenizi temenni eder, sağlıklı doğumlar dilerim.” dedi.

Tüm eğitim saatlerine katılan Ayşe AKPINAR, Ceylan EREN, Elis SARIMEŞE, Esra GEREN, Gülşah YUMAK, Merve İNAN, Saliha AKEM isimli gebelerimiz katılım belgesi almaya hak kazandılar. Kadın Hastalıkları, Doğum ve Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi Profesörü Prof.Dr. Petek BALKANLI KAPLAN, Mesul Müdür Yardımcısı Dr.İbrahim OKTAY ve Hastane Müdürü Cemile BÖLÜKBAŞ katılım belgesi almaya hak kazanan anne adaylarımıza sertifikalarını takdim ettiler. Sertifika töreninin ardından Hastane Müdürü BÖLÜKBAŞ, Kadın Doğum Servisi Sorumlu Hemşiresi Sıdıka OKÇU ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Nagehan KAYA tarafından gebelere Kadın Doğum Servisi, odaları ve Doğumhane gezdirilerek hastane turu yaptırıldı.4 hafta sürecek olan ve toplamda on ayrı seminerden oluşan eğitimlerimiz her ay yeni bir programla devam edecektir.