ZERPAROLA GAZETESİNDE REYAP HASTANESİ İSTANBUL TANITIMI

Zerparola Gazetesinde Reyap Hastanesi İstanbul Tanıtımı

ZERPAROLA GAZETESİNDE REYAP HASTANESİ İSTANBUL TANITIMI

Özellikle Bahçeşehir, Beylikdüzü, Avcılar, Esenyurt, Esenket, Ispartakule ve Boğazköy semtlerinde ilgiyle takip edilen yüksek tirajlı gazetelerden biri olan Zerparola Gazetesi Ocak 2017 tarihli 16. sayısında, adı geçen her bölgeye kolay ulaşılabilen bir konumda bulan ve bölge halkına nitelikli sağlık hizmeti veren Reyap Hastanesi İstanbul' u okuyucularına ayrıntılı olarak tanıttı.

A Plus sağlık kalitesi Reyap Hastanesi

Branşlarında uzman, alanlarında yetkin doktor kadrosu, radyoloji, görüntüleme ve tanı ünitelerindeki üst kurgusu ile sağlık sektöründe çok başarılı çalışmalar üreten Reyap Hastanesi İstanbul, modern dokularla ördüğü yeniliklerine hız kesmeden devam ediyor.

Reyap Sağlık Grubu'nun değerli yatırımlarından birisiolarak nitelendirilen proje, her kesim ve kategoriden hastaya uygun ekonomik yaklaşımlarla dünya standartlarına uyumlu, yüksek nitelikli sağlık hizmetleri sunuyor. 35 bin metrekarelik kapalı alanda, 2016 yılının Ekim ayında faaliyete başlayan, 12 katil yatay bina yapısı, 14 asansörlük iç ulaşım ağı, yürüyen merdiven, koridorları ile çağdaş bir sağlık kompleksi özelliğini taşıyan elit tesis, ayakta ve yatarak tanı, tedavi kulvarında güçlü vizyonunu yansıtıyor.

Size yakın Reyap Hastanesi İstanbul, yurt içinden ve yurt dışından gelen hastaların pratik ulaşım olanakları düşünülerek, İstanbul Atatürk Havalimanı, Tem ve E-5 Karayollarına bağlantısı rahat bir konumda inşa edildi. Bahçeşehir, Beylikdüzü, Avcılar ve Esenyurt sakinlerinin kolay ulaşımı hedeflendi. Hastane, 66 doktordan oluşan tecrübeli ekibiyle, Onkoloji, Radyasyon Onkolojisi, Ortopedi ve Travmatoloji, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi, Nöroloji, Kalp ve Damar Cerrahisi (KVC), İç Hastalıkları, Genel Cerrahi, Üroloji, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Kulak Burun Boğaz, Psikoloji, Göğüs Hastalıkları, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon olmak üzere tüm branşlarda sağlık hizmeti veriyor.

Bu avantajlar konuşulur

Reyap Hastanesi İstanbul, erken tanı ve tedaviyi mümkün kılan 3 Tesla MR, kanserli doku taraması yapan PET-CT(Pozitron emisyon tomografisi ve bilgisayarlı tomografi), 256 kesit çift tüp, çift dedektörlü bilgisayarlı tomografi, Gamma Camera, 4D ultrason, kemik dansitometre gibi en gelişmiş teknolojiye sahip tıbbı cihaz ve uygulamalarla donatıldı. Biyokimya, Mikrobiyoloji, Patoloji laboratuvarları, 80 poliklinik odası ve 11 ameliyat salonu ileri teknolojik altyapıya göre uyarlandı.

Seçkin hekimleri, profesyonel sağlık ekipleri, evrensel etik değerleri eşliğinde bilimsel akılcılıktan temel alan tıbbi ve idari hizmetler, hasta yakınlarının mutlak memnuniyetine odaklandı.

Üst düzey konforun sağlandığı 4 Corner suit CİP, 21 suit VIP, 148 özel hasta odası, 77 yoğun bakım ünitesi (Genel, Kalp Damar Cerrahisi, Yenidoğan, Koroner) yatağı olmak üzere toplamda 275 yatak kapasitesi her türlü ihtiyaç ve talebe göre ayarlandı. 24 saat acil servis ve kesintisiz ambulans hizmeti ile kalite çeşitliliği tanımlandı.

Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı hekimleri gün boyu, 24 saat görev başında. Çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı hekimleri ise 24:00'e kadar faal durumda.

Rumeli Üniversitesi ile işbirliği

Reyap Hastanesi İstanbul, T.C İstanbul Rumeli Üniversitesi işbirliği, her düzeyde sağlık personelinin yetiştirilmesinde, eğitiminde önemli akademik sonuçlar üretiyor.

Uzman akademik kadrolar; sekiz derslik, bir toplantı salonu, bir kütüphane, öğrenci işleri ve sekreter ofisleri, öğretim üyesi çalışma odaları, stajyer çalışma odası, biri 150 m2, diğeri 350 m2 olmak üzere çok amaçlı konferans salonları ile donatılan eğitim atmosferinde bilimsel çalışmalar yürütüyor.

Reyap Sağlık Grubu, Reyap Hastanesi İstanbul bünyesinde üst segment sağlık hizmeti sunmaya devam ederken, çok kısa bir süre sonra hastanenin hemen yanındaki arsada inşaatı başlayacak otel projesiyle sağlık turizmine de adım atıyor.