UZM. DR. ALİ AKBAR YUSUF

• Eğitim Bilgileri:

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi, FTR Anabilim Dalı, Uzmanlık eğitimi, 2013

İran/Tebriz Üniversitesi Tıp Fakültesi, 2003

• Mezuniyet Sonrası Görevler:

Vera Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzman Doktoru, İstanbul/Kartal, 2014
    Medihaus Cerrahi Tıp Merkezi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzman Doktoru, İstanbul/Beylikdüzü, 2015-2016

• Katıldığı Kurslar:

Muskuloskeletal Ultrasonografik Görüntüleme Kursu, 2012

Travmatik El Değerlendirme ve Uygulama Kursu , 2012

• Yayınlar:

Yousefi, Ali Akbar; Özdemir, Oya; Ünlüer, Nezahat Özgül; Kutsal, Yeşim Gökçe; Çetin, Alp. Optimisation of Functional Outcome of a Severely Burned Patient With Multidisciplinary Approach: A Case Report. Journal of Physical Medicine & Rehabilitation Sciences.  Jan2014, Vol. 17 Issue 1, p46-50. 5p.

Yousefi Azarfam AA , Ozdemir O , Altuntaş O , Cetin A , Gökçe Kutsal Y. The relationship between body mass index and footprint parameters in older people. Foot (Edinb). 2014 Dec;24(4):186-9.

Diz Osteoartriti Olan Hastalarda Sanal Gerçeklik Uygulaması ve Kinezyolojik Bantlamanın Propriosepsiyon Üzerinde Etkinliği ve Kıyaslaması. Uzmanlık tezi çalışması. 2013