Deneyimli ve alanında uzman kadromuz ile hasta memnuniyeti odaklı ve sağlık sektöründe fark yaratan hizmet anlayışımızla 2011 yılından bu yana kesintisiz hizmet veriyoruz.

Açıldığı ilk günden bugüne hasta odaklı, kanıta dayalı ve nitelikli bir hizmet veren Reyap Hastanesi, uzman kadrosu ve ileri teknolojik donanımıyla sağlığa dair ihtiyaç duyulabilecek her alanda hizmet sunmaktadır.

Reyap Hastanesi Çorlu, tıbbi ve etik ilkelerden ödün vermeyen, hasta haklarına saygılı yapısıyla 2011 yılında Çorlu’da hizmet vermeye başlamıştır. Reyap Hastanesi İstanbul, hızla gelişmekte olan Esenyurt ilçesinde, bölgenin en büyük ve donanımlı özel sağlık kuruluşu olarak 2016 yılında hastalarını ağırlamaya başlamıştır. Reyap Hastanesi Bodrum ve Reyap Hastanesi Bahçeşehir ise kapılarını açmak için gün saymaktadır.

Uluslararası sağlık hizmeti standartları, uzman kadrosu, uygun fiziki özellikleri, gelişmiş tıbbi cihaz parkuru ve teknik donanımı ile hizmet sağlayan hastanelerimiz, tıbbi ve etik ilkelerden ödün vermeyen, hasta haklarına saygılı yapılarıyla örnek alınan kuruluşlar arasında yer almaktadır.

Multidisipliner tedavi yaklaşımı ile yaşamın her döneminde ihtiyaç duyulabilecek her türlü sağlık hizmetini profesyonel kadrosuyla sunan hastanelerimiz İstanbul’da 35.000 metrekare, Çorlu’da 12.000 metrekare kapalı alana sahiptir. Hastanelerimiz, hasta ve hasta yakınlarına üst düzey konfor sunan corner suit odalar, suit odalar ve özel hasta odaları ile İstanbul’da toplam 250, Çorlu’da toplam 157 yatak kapasitesi ile hizmet vermektedir. Bu sayı yeni açılacak Bodrum ve Bahçeşehir hastanelerimiz ile artacaktır.

Reyap Hastanesi İstanbul, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinden Tıbbi Genetik Bölümüne, onlarca branşta hizmet vermektedir. İstanbul hastanemiz genel branşlar dışında; onkoloji, radyasyon onkolojisi, kalp ve damar cerrahisi gibi önemli birimlerin yanı sıra cerrahi yoğun bakım, koroner yoğun bakım ve yeni doğan yoğun bakım üniteleri ile sayılı hastaneler arasındadır.

Reyap Hastanesi Çorlu, Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümünden Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümüne, onlarca branşta hizmet vermektedir. Hastanemizde genel branşlar dışında; Tüp Bebek ve Üreme Sağlığı Merkezi, Prematüre Retinopatisi Tanı Merkezi ve Medikal Dermatoloji Uygulamaları Merkezi gibi önemli alanlar bulunmakta ve bu merkezler ile hastanemiz, bölgenin sayılı hastanelerinden biri olarak dikkat çekmektedir. Yatarak tedavinin yanı sıra 24 saat acil servis ve ambulans hizmeti sunan Çorlu hastanemizde; 29 yataklı (küvözlü) yenidoğan yoğun bakım ünitesi, 6 yataklı kalp damar cerrahisi yoğun bakım ünitesi, 6 yataklı koroner yoğun bakım ünitesi, 14 yataklı genel yoğun bakım ünitesi ve 6 temas izolasyon odası bulunmaktadır.

Tıptaki gelişmeleri takip eden, alanında uzman hekim kadrosu ve deneyimli sağlık çalışanları ile hastanelerimiz, yedi gün yirmi dört saat uluslararası standartlarda hizmet sunarken, sadece ülkemiz için değil yurt dışından gelen hastalarımız için de bir referans merkezi olarak konumlanmaktadır.

Sağlığın değerini biliyoruz, samimiyet ve güven önceliğimiz. Hasta haklarına ve mahremiyetine inanıyoruz ve sizleri her geçen gün büyüyen Reyap Hastanesi’ne davet ediyoruz. Hayatın ilk gününden itibaren sağlıklı bir yaşam için yanınızdayız.