DOĞUM HİZMETLERİ VE AYRICALIKLARI

Doğum Hizmetleri ve Ayrıcalıkları

Tıbbi Hizmetlerimiz

Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümü kadrosunda çalışan uzman hekimlerimiz, deneyimli ebe ve doğum hemşirelerimizle her gebenin hakkı olan güvenli ve ayrıcalıklı doğum için 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veriyoruz.

Hayatınızın en büyük heyecanını ve mutluluğunu paylaşmak için gebelik öncesi, gebelik, doğum, doğum sonrası ve yenidoğan bakımı ile ilgili tüm bilgilendirme, eğitim, danışmanlık ve poliklinik hizmetlerimizle daima yanınızdayız. Tüm hizmetlerimiz anne ve bebek odaklıdır.

Tam donanımlı 3 doğum salonumuzda, kişisel tercihinize veya tıbbı gerekliliğe göre anestezisiz veya epidural/spinal anesteziyle normal doğum ile sezaryen doğum yapılmaktadır.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümümüzde 2 sancı odası ve 1 adet üç yataklı gözlem odası mevcuttur.

Anne ve bebeklere öncelikli ve özellikli sağlık hizmeti veren hastanemizde 7 gün 24 saat çocuk doktoru bulabilirsiniz.

25 yataklı Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitemiz 7 gün 24 saat hizmetinizdedir.

Bizden

• Anne ve refakatçilerinin konforu için özel, suit veya corner suit oda seçenekleri sunma
  • Lohusa şerbeti
  • Doğum sonrası çekilen 1 fotoğraf
  • 30 yakınınıza kısa mesajla doğum duyurusu
  • Web sitemizde doğum duyurusu

Oda Süslemesi

Konsept  1

• Özel Tasarımlı Kapı Süsü
  • Masa hayalinizdeki (kraliçe evi, araba vs)
  • Masanın üzerine renkli yükseltici
  • 20 adet Kurabiye
  • 20 adet çikolata
  • Balon
  • Özel sunumlu iki kişilik akşam yemeği

Konsept  2

• Özel Tasarımlı Kapı Süsü
  • Ayna Ahşap Masa
  • Masanın üzerine gümüş veya gold görünümlü sunum standları, tepsiler ve ayna yükseltiler
  • 2 adet dekoratif Yapay çiçek
  • Mum ve şamdanlar
  • 20 adet çikolata

Konsept  3

• Kapı süsü
  • Masa / masa örtüsü
  • Masanın üzerine gümüş görünümlü sunum standları, tepsiler ve ayna yükseltiler
  • 2 adet dekoratif Yapay çiçek
  • Mum ve şamdanlar
  • Balon

Size özel ek ayrıcalıklar:

Size sunduğumuz standart konsept ve ek ayrıcalıklarımızı birleştirebilir, kişisel beğeni ve tercihleriniz doğrultusunda özel konseptinizi yaratabilirsiniz.

• Bebek Kart                               :

Reyap Hastanesi Esenyurt’ ta doğan tüm bebekler ayrıcalıklıdır. Bebek Kart sayesinde

• İndirimlerden ve hediyelerden yararlanabilirsiniz
  • Web sitemizde bebeğinize ait, Bebek Kart’ın numarası ile giriş sağlanan ve yalnızca sizin görebileceğiniz özel sayfaya girebilir, bebeğinizin sağlık takiplerini izleyebilirsiniz.

1_1.jpg2_1.jpg

3_1.jpg4_1.jpg