PET-CT ve TrueBeam

Reyap Hastanesi ‘’yaşam kalitenizi yükseltmek için’’ kanser tanı ve tedavisinde kullandığı teknolojik altyapı ile sizlere en iyi hizmeti sunuyor. Teşhis, tedavi, hasta bakım ve hasta güvenliği için Reyap Hastanesi’nde kullanılan tüm tıbbi cihazlar, uluslararası alanda başarıları kabul görmüş önemli markalardan oluşuyor. Kanser tedavisinde gelişmiş teknolojik cihazların kullanılması, hastalığın doğru tedavi edilmesini büyük ölçüde etkiliyor. Kullanılan gelişmiş teknolojik cihazlar, radyoloji ve nükleer tıp uzmanları için değerli bilgiler sağlıyor.

Düşük radyasyon ve yüksek hızda görüntüleme

PET-CT, pozitron emisyon tomografisi (PET) ve bilgisayarlı tomografi (CT) birleşimi ile oluşturulan, ileri teknolojik bir görüntüleme yöntemidir. PET-CT özellikle onkoloji alanında aktif rol üstlenmektedir. Bedeni baştan sona düşük radyasyon ve yüksek hızda tarama özelliği bulunan PET-CT görüntüleme yöntemi ile kanserin erken teşhisi, tedavi planlaması, evrelenmesi, nükslerinin saptanması, metastazların belirlenmesi, radyoterapi tedavisinin planlanması ve tedavi başarısının değerlendirilmesi yapılmaktadır.

Radyoterapide kısa sürede etkili sonuçlar

Varian TruBeam, “hedefe yönelik ışınlama” prensibinden hareket eden radyoterapi tedavi yöntemidir.  Işın tedavi teknolojilerinde kanserli hücreye odaklanılarak, sağlıklı hücrelerin en az zarar görmesi sağlanır. Robotik görüntüleme, otomatik hasta konumlandırma, hareket yönetimi ve tedaviyi dinamik olarak senkronize eden bir kontrol sistemi ile donatılan Varian TrueBeam, yüksek derecede ışını kısa sürede hastalara vererek, seans ve seans süresini azaltmaktadır.