online-randevu

Reyap Hastanesi,  online doktor görüşmesi hizmeti ile her an her yerde yanınızda!

Ülkemizi de etkisi altına alan Covid-19 salgını sebebiyle başlayan uygulamamız ile hastaneye gidemeyen veya gitmek istemeyen herkesin güvenli sağlık hizmeti alabilmesini sağlıyoruz.

Sizin veya ailenizin sağlık problemleri veya kronik hastalıklarınızın/ilaçlarınız takibi için dünyanın herhangi bir yerinden Reyap Hastanesi doktorlarına ulaşabilir, doktorlarımızla görüntülü olarak görüşebilirsiniz. İnternete bağlı bilgisayarınızdan, telefonunuzdan ya da tabletinizden online doktor görüşmenizi WhatsApp üzerinden canlı olarak gerçekleştirebilir; mevcut ilaç, tahlil veya tetkiklerinizi doktorunuzla paylaşabilirsiniz.

Online görüşme kapsamında hizmet veren polikliniklerimiz:

• Psikiyatri
  • Klinik Psikoloji
  • Beslenme ve Diyetetik

Talep edilmesi durumunda diğer branşlardan doktorlarla da görüşme gerçekleştirilebilmektedir. Görüşme süresi branşa göre değişmektedir; psikiyatrist görüşmeleri 20, psikolog görüşmeleri 45 ve diyetisyen görüşmeleri ise 15 dakikadır.

Online görüşme hizmetini nasıl alabilirsiniz?

• Online doktor görüşmesi için 0850 473 77 77 numaralı Çağrı Merkezimizden randevu oluşturabilirsiniz.
  • Planlanan randevunuz sonrası, Çağrı Merkezi Yetkilimiz tarafından size WhatsApp üzerinden hastanemizin IBAN numarası iletilir. Ödeme yaptığınıza dair dekontu randevu saatinden önce aynı iletişim kanalı üzerinden yetkiliye iletmeniz gerekmektedir.
  • Randevu saati geldiğinde WhatsApp üzerinden doktorunuz tarafından aranmayı beklemelisiniz.
  • Görüşme sonrası doktorunuzun test veya tahlil istemesi durumunda hastanemizde 7/24, randevusuz bir şekilde tetkiklerinizi yaptırabilirsiniz.
  • Doktorunuz reçete yazarsa, size iletilen reçete numarasıyla herhangi bir eczaneden ilacınızı temin edebilirsiniz.

Doktorunuzla yapacağınız görüşme hasta-doktor mahremiyeti gerekçesi ile hiçbir koşulda kayıt altına alınmamaktadır.