Zeiss OPMI Vario S88 cerrahi mikroskop, dünyada kullanılmakta olan en yeni ve en gelişmiş modellerden biridir. Ameliyat sahasındaki dokuların onlarca kez büyütülmesini ve ameliyat alanının aydınlatılmasını sağlar. Hastanemizde kullanılan Zeiss OPMI Vario S88 cerrahi mikroskop, mikrocerrahi alanında uygulanan ameliyatların temel aktörüdür.

Optik ve aydınlatma, Zeiss OPMI Vario S88 cerrahi mikroskobunun ön planında yer almaktadır. Mikroskobun apokromatik optik konsepti, görüntüleri kaliteli çözünürlükte ve etkileyici renk doğruluğu ile sunmaktadır. Olağanüstü optiklerine ek olarak tam tripod mekaniği, sistemin iyi görselleştirilmesine ve yönlendirilmesine katkıda bulunur. Opsiyonel kaldırma kolonlu zemin standı ve opsiyonel tavan standı, özellikle hastane personelimize hareket etmek için bolca alan ve hastaya iyi erişim sağlar. Bir yandan rutin müdahaleler için, diğer yandan bu disiplinlerdeki karmaşık işlemler için uygun bir cihazdır.

zeiss-opmi-vario-s88