Zeiss Visucam 500 fundus kamerası ile hastanemizde çeşitli göz hastalıklarının teşhisi ve izlenmesi yapılmaktadır. Glokom ve diyabetik retinopatiden, yaşlanmaya bağlı maküler dejenerasyona kadar çok çeşitli göz hastalıklarının teşhisine ve izlenmesine etkili bir şekilde yardımcı olan Zeiss Visucam 500 fundus kamerası, göz yapısıyla ilgili zengin görüntüler üretmektedir.

Yüksek çözünürlüklü görüntüleme sistemi olan Zeiss Visucam 500 fundus kamerası sayesinde hastalıkların teşhisi kolaylaşmaktadır.  Cihazda yer alan kamera, tüm görüntüleme özelliklerine sahiptir ve çok yönlüdür. Kullanıcı dostu olan ve klinik iş akışıyla tam entegrasyon sağlayan fundus kamerası, gelişmiş uygulama performansına sahiptir. Ultra yüksek çözünürlük ve üstün netlik özelliklerine sahip olan Zeiss Visucam 500 fundus kamerası, en küçük ayrıntının büyütülmesini sağladığı gibi, belirli bir ilgi alanı içinde hassas görselleştirme de yapmaktadır. Cihaz, yakalanan görüntülerin hızlı değerlendirmesi için görüntüleri direkt monitöre aktarır ve hızlı bir iş akışı sağlar. Zeiss Visucam 500 cihazında yer alan yerleşik görüntü yakalama modu (fundus otofloresan, midriyatik olmayan renkli, kırmızı içermeyen, kırmızı, mavi) optimal hasta bakımı için güçlü, tanısal görselleştirme işlevine sahip eksiksiz bir sistem sunar.

zeiss-visucam-500