CIRRUS HD-OCT 5000/500 Cihazı

Cirrus HD-OCT 5000/500, göz yapılarını yüksek bir hassasiyetle ölçen ve HD monitöründe tüm detayları gösteren  bir cihazdır.
Sağladığı görüntüler sayesinde hem göz hastalıklarının tanısında hem de retinaktif cerrahini, başarıyla ve güvenle yapılmasında rol oynar.
Chamber View Görüntü
Chamber View, ön segment göz yapılarını ölçmek için objektif araçlarla tüm ön kameranın 15,5 mm genişliğinde genişletilebilir görüntüsünü sunar
HD Kornea Taraması
Kalıntı stromal yatağın kalınlığını, LASIK flep ve diğer kornea yapılarının kalınlığını ölçmeye yönelik çeşitli araçlar dahil olmak üzere 9 mm yüksek çözünürlüklü tarama yapar.
Pakimetri Haritası
9 mm pakimetre haritası, kornea düzensizliklerini vurgular ve refraktif cerrahi görüntüleme için en ince noktayı belirler.
Geniş Açıdan Tarama ve HD Açı Taraması
İrido korneal açının detaylarını gelişmiş bir şekilde sunar ve açı kapanması derecesinin ölçülmesi ve izlenmesi amacıyla açı açılma mesafesi (AOD 500/750) ve trabeküler iris boşluk alanı sağlar.
Maküler durumun görsel değerlendirmesinin etkili bir şekilde yapılabilmesi için maküler tarama protokolüne esnek HD taramaları eklemek önemlidir.
Kaçırılan göz çukuru nedeniyle yeniden tarama yapmayı önlemek için klinik akışı iyileştirir.
Yeni Akıllı HD ile Çizgi Tarama
Göz çukurunun veya ilgilenilen bölgenin otomatik olarak ortalanmasıyla 100 b-tarama görüntülerini yakalar ve ortalamalarını alır. Sonuçta vitröz, retina ve koroid içindeki detayları eş zamanlı olarak vurgulayan parlak bir görüntü ortaya çıkar.

REYAP SAĞLIK GRUBU | İSTANBUL - ÇORLU

YAŞAM KALİTENİZİ YÜKSELTMEK İÇİN!

Konforlu Bakım

Suit oda, corner suit oda, özel hasta odası ve yoğun bakım yatakları ile birlikte hasta ve hasta yakınlarına üst düzey konfor sunmaktayız.

Uzman Tıbbı Birimler

Reyap Sağlık Grubu; tıptaki gelişmeleri takip eden, alanında uzman ve akademik hekim kadrosu ve deneyimli sağlık çalışanları ile 7 gün 24 saat uluslararası standartlarda hizmet sunmaktadır.

Üst Düzey Kalite

Reyap Sağlık Grubu olarak, 2011 yılında Tekirdağ Çorlu’da hizmete giren ilk hastanesinin ardından, Ekim 2016’da Reyap Hastanesi İstanbul ile Esenyurt’ta üst düzey kalitede hizmetine devam ediyor.

Teknolojik Ekipmanlar

Tam teknik kapasiteye sahip, ileri teknoloji ürünü tıbbi cihazlar ile üstün nitelikli sağlık hizmeti sunuyoruz.

HEMEN RANDEVU AL

Hızlı randevu formu doldurduktan sonra tarafınıza en kısa sürede çağrı merkezi temsilcilerimiz geri dönüş yapacaktır.

HASTANE

UZMAN DOKTOR