Voluson E8 4 Boyutlu (4D) Detaylı Ultrason

Voluson E8 şu an dünyada geliştirilen en modern ultrasonografi sistemidir. Doppler ultrason, 4 boyutlu ultrason ve siyah beyaz ultrason sistemlerini bir arada bulundurur. 4 boyutlu sisteminin en önemli özelliği görüntülerin bire bir zamanda gösterilmesidir.
4 Boyutlu Detaylı Ultrasonun Özellikleri
Mükemmel 2D görüntülerden 3D ve hatta 4D görüntüleme teknolojilerine kadar, minimum çaba ve zamanla mükemmel çözünürlükte görüntüler elde edilir. Bu ultrason sayesinde fetüs çok daha detaylı bir şekilde incelenebilir ve hamileliğin ilk aylarında bile mevcut sorunlar anlaşılır.
Endovajinal Prob
Bu ultrasonografik sistemini diğerlerinden ayıran en önemli özelliği birinci trimesterde bile ayrıntılı incelemeye imkan kılan yüksek duyarlıklı endovaginal prob teknolojisidir. Bu prob sayesinde spina bifida, kalp anomalileri, kromozomal anomaliler, iskelet sistem bozuklukları gibi anomaliler gebeliğin başlarında tespit edilebilmektedir.
Speckle Reduction Imaging (SRI) ve CrossXBeamCRI
Ultrasonun bu özellikleri sayesinde görüntüler özel filtrelerden geçmekte ve kalp gibi değerlendirilmesi güç olan organlar daha rahat izlenmektedir.
Spatio-Temporal Image Correlation (STIC)
STIC şu an dünyada kalp değerlendirmede gittikçe yaygınlaşan bir muayene yöntemi olup Voluson E8’de kullanılmaktadır.
Tomographic Ultrasound Imaging (TUI)
TUI özelliği ile görüntüler geriye dönük olarak bilgisayarlı tomografi sistemindekine benzer değerlendirme yapmak mümkün olmaktadır.
Volume Contrast Imaging (VCI)
Sadece Voluson E8 ultrason sisteminde kullanılan bu özellik sayesinde kemik yapılarında çok hassas ölçümler yapılabilmektedir.
HD Flow
Çok daha hassas doppler incelemeleri yapmayı sağlayan bir özelliktir.
Sonography-Based Automated Volume Count follicle (SonoAVCfollicle)
SonoAVCfollicle yöntemi ile tüp bebek ve kısırlık tedavilerinde, yumurta ölçümlerinde hata payı sıfıra inmektedir.

REYAP SAĞLIK GRUBU | İSTANBUL - ÇORLU

YAŞAM KALİTENİZİ YÜKSELTMEK İÇİN!

Konforlu Bakım

Suit oda, corner suit oda, özel hasta odası ve yoğun bakım yatakları ile birlikte hasta ve hasta yakınlarına üst düzey konfor sunmaktayız.

Uzman Tıbbı Birimler

Reyap Sağlık Grubu; tıptaki gelişmeleri takip eden, alanında uzman ve akademik hekim kadrosu ve deneyimli sağlık çalışanları ile 7 gün 24 saat uluslararası standartlarda hizmet sunmaktadır.

Üst Düzey Kalite

Reyap Sağlık Grubu olarak, 2011 yılında Tekirdağ Çorlu’da hizmete giren ilk hastanesinin ardından, Ekim 2016’da Reyap Hastanesi İstanbul ile Esenyurt’ta üst düzey kalitede hizmetine devam ediyor.

Teknolojik Ekipmanlar

Tam teknik kapasiteye sahip, ileri teknoloji ürünü tıbbi cihazlar ile üstün nitelikli sağlık hizmeti sunuyoruz.

HEMEN RANDEVU AL

Hızlı randevu formu doldurduktan sonra tarafınıza en kısa sürede çağrı merkezi temsilcilerimiz geri dönüş yapacaktır.

HASTANE

UZMAN DOKTOR