ZEISS Humphrey Alan Analiz Cihazı 3

Glokomlu hastalara, hastalığın ilerleyişini belirlemek için düzenli olarak Zeiss Humphrey alan analiz testi yapılır.
Bu test, gözün optik sinirindeki koşulları ve belirli nörolojik koşulları tespit etmek için de kullanılabilir. Bu test sırasında hastanın gözü belirli bir noktaya odaklanırken görme alanının farklı bölümlerinde değişen yoğunluklarda ışıklar belirir.
Bu ışıkların algılanması çizelge haline getirilir ve daha sonra herhangi bir hasar olup olmadığını belirlemek için normal verilerle karşılaştırma yapılır. Bu prosedür yaklaşık 20 dakika içinde gerçekleştirilir ve glokomun teşhisi ve izlenmesinde etkilidir.
STATPAC
Perimetri dili olan STATPAC™ sonuçları tescilli, yaşa bağımlı ve glokom veri tabanları ile karşılaştırır.
SITA™ Stratejileri
Verimlilik açısından gelişmiş olan SITA™ hasta duyarlılığı sayesinde hastanın isteklerine göre şekillenmeyi sağlar.
Humphrey Alan Analiz Cihazı
Bu cihaz, glokom tanısını  en çok hassasiyet ve duyarlılıkla koyan cihazlardandır. HFA3 cihazı seleflerini perimetri alanında altın standart haline getiren özelliklerin tamamını korumaktadır ve buna ek olarak güvenilirliği ve verimliliği artıran yenilikler ile bu standardı yeni noktalara taşımaktadır.
ZEISS Glokom Süit
Günümüzde, ZEISS Glokom Suit hastanın tek başına kullanabildiği ya da kritik bilgileri anında çevrimiçi olarak öğrenebildiği FORUM sistemi aracılığıyla sorunsuz olarak kapsamlı bir uygulama çözümüne sahiptir.
ZEISS IOLMaster 500
Tedavisi zor gözlerin ileri tekniklerle ölçülmesini sağlayan IOLMaster 500, katarakt ve lens implantasyonu ameliyatı sırasında gerekli olan hızlı ve doğru göz uzunluğu ve yüzey eğriliği ölçümlerine izin verir. 0,02 mm hassasiyete sahip olan bu cihaz, klinik oftalmolojide yaygın olarak kullanılır.
Yoğun Katarakt Tedavisi
ZEISS IOLMaster 500, yoğun kataraktlarda diğer optik biyometri cihazlarının elde ettiğinden %20 daha fazla başarı oranına sahip olmasıyla daha yüksek ölçüm başarısı elde etmektedir.
Bu başarının temelini oluşturan kompozit sinyal değerlendirmesi optik teknolojiyle ölçülebilen kataraktların oranını artırmakla kalmayıp aynı zamanda sinyal gürültü oranı değerlerini büyük ölçüde artırmaktadır.
ZEISS IOLMaster 500 stafilomlu, psödofakik ve silikonlu gözlerde bile görme aksı boyunca ölçüm yapar ve ilgili aks mesafesini üretir.
IOLMaster ile Katarakt Cerrahisi
IOLMaster, katarakt ameliyatı için gerekli olan hızlı ve doğru göz uzunluğu ve yüzey eğriliği ölçümlerine izin verir. Klinik kullanımı oldukça güvenlidir. Ayrıca, cihaz temassız olduğundan (gözün kendisine hiçbir şey dokunmadığından), anesteziye gerek yoktur ve kontaminasyonun yayılma tehlikesi yoktur.

REYAP SAĞLIK GRUBU | İSTANBUL - ÇORLU

YAŞAM KALİTENİZİ YÜKSELTMEK İÇİN!

Konforlu Bakım

Suit oda, corner suit oda, özel hasta odası ve yoğun bakım yatakları ile birlikte hasta ve hasta yakınlarına üst düzey konfor sunmaktayız.

Uzman Tıbbı Birimler

Reyap Sağlık Grubu; tıptaki gelişmeleri takip eden, alanında uzman ve akademik hekim kadrosu ve deneyimli sağlık çalışanları ile 7 gün 24 saat uluslararası standartlarda hizmet sunmaktadır.

Üst Düzey Kalite

Reyap Sağlık Grubu olarak, 2011 yılında Tekirdağ Çorlu’da hizmete giren ilk hastanesinin ardından, Ekim 2016’da Reyap Hastanesi İstanbul ile Esenyurt’ta üst düzey kalitede hizmetine devam ediyor.

Teknolojik Ekipmanlar

Tam teknik kapasiteye sahip, ileri teknoloji ürünü tıbbi cihazlar ile üstün nitelikli sağlık hizmeti sunuyoruz.

HEMEN RANDEVU AL

Hızlı randevu formu doldurduktan sonra tarafınıza en kısa sürede çağrı merkezi temsilcilerimiz geri dönüş yapacaktır.

HASTANE

UZMAN DOKTOR