Genetik Hastalıklar Değerlendirme Merkezimiz; alanında uzman hekimler, ileri teknolojik altyapı, tüm branşların bir arada bulunduğu multidisipliner bir yaklaşım ve kişiye özel bütüncül tedavi anlayışı ile hizmet vermektedir. Merkezimiz kişisel ya da ailesel genetik hastalık hikâyeleri nedeniyle risk grubunda olabilecek hastalara eğitim ve genetik danışmanlık vermekte; kalıtımsal hastalık risk taramaları yapmaktadır.

Merkezimizde özellikle kanser genetiği çalışmaları uygulanmaktadır. Hastanemizde genetik testlerin ışığında, sağlıklı hücrelerin korunmasını sağlayan, hedefe yönelik kanser tedavisi planlanmakta ayrıca birçok kanserin gelişme riski genetik testler yardımıyla tahmin edilebilmekte ve hastalık gelişmeden önlem alınabilmektedir. Bunun yanında gebelik öncesi anne ve baba adaylarına yönelik yapılan genetik danışma çalışmaları da hastalarımızın merkezimizde, sıklıkla başvurduğu sağlık hizmetleri arasındadır. Hastanemizde ayrıca gebelik döneminde genetik danışma verilmekte, çocukluk çağı genetik rahatsızlıkları üzerinde çalışmalar yürütülmektedir.

Genetik testler, hastalıklı genleri önleme veya daha erken teşhis için bir fırsat sunmaktadır. Elde edilen sonuçlar, bilinçli olarak tıbbi ve yaşam tarzı kararları vermenize, hastalık riskinizi anlamanıza ve ailenizin diğer üyelerine faydalı bilgiler sağlamanıza yardımcı olacaktır.

Reyap Hastanesi olarak özverili bir ortamda saygılı, nazik ve mümkün olan en yüksek kalitede sağlık hizmeti sunmayı hedefliyoruz. Hastalarımızın mümkün olan en iyi sağlık hizmeti alması için çaba gösteriyor, eşsiz bir bakım ile sizleri karşılıyoruz.

Öne Çıkan Genetik Hastalıklar Değerlendirme Merkezi Uygulamalarımız

Kanser Taramaları