Çağrı Merkezi

Sizi Arayalım

Diyabet hastalığının en sık sakatlığa, uzuv kaybına ve yaralara yol açan, en uzun hastanede yatışa neden olan komplikasyonu diyabetik ayaktır. Ancak diyabetik ayak diyabetin önlenebilir bir komplikasyonudur. Reyap Hastanesi, bu alanda bir ilki gerçekleştirerek, çatısı altında sadece bu alana hizmet veren bir merkez kurarak, alanında uzman hekimler ile diyabetik ayak komplikasyonlarına en güncel bilimsel tedavileri uygulamaktadır.

Kronik Yara ve Diyabetik Ayak Tedavi Merkezimizde, hastalığı her açıdan değerlendirerek kişileri uzuv kayıplarından kurtarabilmekte, ayak yaraları nedeniyle ciddi enfeksiyonu olan hastalar için umut ışığı olmaktayız. Merkezimiz, ülkemizde bu alanda hizmet veren çok sınırlı sayıdaki kuruluşların içinde gerek yatak sayısı gerekse olanakları açısından en öndeki birkaç merkezden biridir.

Kronik Yara ve Diyabetik Ayak Tedavi Merkezimizin çatısı altında birçok uzmanlık dalı bir arada çalışmaktadır. Bu tür merkezlerin olmazsa olmazı olan enfeksiyon hastalıkları ve klinik mikrobiyoloji, ortopedi ve travmatoloji, kalp ve damar cerrahisi, estetik, plastik ve rekonstrüktif cerrahi, radyoloji, endokrinoloji ve gerektiğinde diğer branşlar merkezimizde diyabetik ayak tedavisi için hazır bulunmaktadır. Merkezimizde diyabetik ayak sorunu olan hastaya birden fazla klinikte dolaşmadan, tek seferde, interdisipliner bir yaklaşımla aynı anda hem tanı hem tedavi planlaması yapılmaktadır. Böylece hastalarımıza hızlı ve doğru çözüm üretilmesi hedeflenmektedir.

Merkezimizin amacı şeker hastalarında diyabetik ayak sorununa dikkat çekmek, hastaların yaşam kalitesini yükseltmek, oluşan komplikasyonları azaltmak ve diyabetik ayağın yol açtığı kişisel ve toplumsal sorunları azaltmaktır. Eğer sizin de tanısı koyulmuş diyabetik ayak hastalığınız var ise ya da ayaklarınızda tanı konmamış şekil bozuklukları yaşıyorsanız hastanemize başvurarak ayrıntılı bir muayeneden geçebilir, gerekli tanı incelemelerini yaptırarak hastalığınızın hangi aşamada olduğunu öğrenebilirsiniz. Elde edilecek olan bulguların uzman hekimler tarafından değerlendirilmesi sonucunda tedavi planınızı belirleyerek erken dönemde gereken uygulamalara başlayabilir, bu sayede diyabetik ayak komplikasyonlarından kurtulabilirsiniz.

Öne Çıkan Kronik Yara ve Diyabetik Ayak Tedavi Merkezi Uygulamalarımız

kronik-yara-ve-diyabetik-ayak

Doktorlar

This site is registered on wpml.org as a development site.