6-yaş-1155x450

Açıldığı ilk günden bugüne hasta odaklı, kanıta dayalı ve nitelikli hizmet veren Reyap Hastanesi İstanbul 6. yılını kutluyor!

Multidisipliner tedavi yaklaşımı ile yaşamın her döneminde ihtiyaç duyulabilecek her türlü sağlık hizmetini profesyonel kadrosuyla sunan Reyap Hastanesi İstanbul, 6. yılını hastanede verilen kokteyl ile kutladı.

Kokteylde açılış konuşmasını yapan Reyap Hastanesi İstanbul Genel Müdürü Özgür Tosuner, ‘’Reyap Hastanesi İstanbul olarak kısa sürede büyük yol katettik. Hastanemizin 6. yılını kutlarken özveriyle çalışan ve öncü sağlık kuruluşlarında yer alma hedefiyle hareket eden Reyap ailesine teşekkür ederim. Birlikte başarı merdivenlerini tırmandığımız nice yıllar dilerim.’’ dedi.

Hasta memnuniyeti ilkesiyle hareket ediyoruz.

Açıldığı ilk günden itibaren hasta memnuniyeti önceliği olan Reyap Hastanesi’nin amacı, toplumun her kesimine eşit, ulaşılabilir ve bütüncül bir yaklaşımla yüksek kalitede sağlık hizmeti sunarken; hasta memnuniyeti ve kaliteli sağlık hizmeti ile adını duyurmak. Reyap ailesi 6. yılını kutlarken bu alanda başarı merdivenlerini tırmanmanın haklı gururunu yaşıyor.

Görevimiz sağlık!

Reyap Hastanesi son teknoloji cihazları, alanında uzman hekimleri ve sağlık personelleriyle günden güne gelişmekte. Bu bağlamda, Bodrum ve Bahçeşehir lokasyonlarında tam teşekküllü iki hastane için çalışmalar hızla devam ediyor.