Reyap Hastanesi 7 Yaşında

Reyap Hastanesi İstanbul, açıldığı günden bu yana kanıta dayalı, hasta odaklı ve kaliteli sağlık hizmeti sunma vizyonuyla yoluna devam ediyor. Bugün, 7. yılını coşkuyla kutlayan hastane, multidisipliner tedavi yaklaşımı sayesinde her yaşa ve ihtiyaca uygun sağlık hizmeti sunmayı başarıyor.

Reyap Hastanesi İstanbul’un Genel Müdürü Özgür Tosuner, hastanenin 7. yıl dönümünde düzenlenen özel kokteylde yaptığı konuşmada, “Kısa süre içinde geldiğimiz bu nokta, tüm Reyap ailesinin azmi ve özverisinin bir sonucudur. Bize bu başarılı yolculukta eşlik eden herkese kalpten teşekkürlerimi sunuyorum. Hedefimiz daima daha yükseklere” şeklinde duygularını paylaştı.

Hasta memnuniyeti ilkesiyle hareket ediyoruz.

Reyap Hastanesi İstanbul, hasta memnuniyetini her zaman ön planda tutarak, toplumun her kesimine eşit ve ulaşılabilir sağlık hizmeti sunma amacı güdüyor. 7 yıllık başarılı bir geçmişi geride bırakan Reyap ailesi, bu hedef doğrultusunda attığı adımların gururunu yaşıyor.

Görevimiz sağlık!

“Sağlıkta kalite” misyonuyla hareket eden Reyap Hastanesi, en modern cihazlarla donatılmış tesisleri ve alanında uzman doktorlarıyla hizmet vermeye devam ediyor. Ayrıca, Bodrum ve Bahçeşehir’de yeni hastane projeleriyle de büyümeye ve gelişmeye devam ediyor.